Dagens middag

Traditionelle danske retter på menuen.

Alle dage (undtagen fredag og lørdag) – kr. 95,-

Vi serverer dagens middag, også til at tage med hjem, alle ugens dage mellem 17 og 20. Vi laver traditionelle danske retter, med noget nyt på menuen hver dag.

Ret til ændringer forbeholdes.

Menu april 2025

Mandag d. 31/3Kødsovs m. frisk pasta og salat
Tirsdag d. 1/4Karbonader m. grønærter og gulerødder, kartofler
Onsdag d. 2/4Stegt flæsk m. persillesovs ,kartofler og rødbeder
Torsdag d. 3/4Herregårdsbøf m. ærter, pommes og bearnaise
Fredag d. 4/4Fredagsben – barbecueben m. salat, gigantfritter og aioli kr. 148,-
Lørdag d. 5/4Burger m. crispy kylling, bacon, gigantfritter og aioli kr. 118,-
Søndag d. 6/4Flæskesteg m. sovs, kartofler og rødkål
Mandag d. 7/4Panerede koteletter, smørstegte kartofler, salat og skysovs
Tirsdag d. 8/4Boller i karry m. ris og spidskålsalat
Onsdag d. 9/4Rødspættefilét m. kartofler, persillesovs og gulerodssalat
Torsdag d. 10/4Skinkeschnitzel m. grøntsagssaute, brasede kartofler og kryddersovs
Fredag d. 11/4Fredagsben – barbecueben m. salat, gigantfritter og aioli kr. 148,-
Lørdag d. 12/4Burger m. flæskesteg, syltet rødkål, hjemmelavet agurkesalat, gigantfritter og aioli kr. 118,-
Søndag d. 13/4Kalvesteg m. kartofler, sovs, grøntsager og waldorfsalat
Mandag d. 14/4Gullasch m. kartoffelmos og drueagurker
Tirsdag d. 15/4Farseret porre m. kartofler, skysauce og syltede agurker
Onsdag d. 16/4Koncert menu i huset:

Tikka Masala m. ris og vaniljeis m. jordbærkompot kr. 198,-
Torsdag d. 17/4Dansk bøf m. bløde løg, kartofler, sovs og rødbeder
Fredag d. 18/4Fredagsben – barbecueben m. salat, gigantfritter og aioli kr. 148,-
Lørdag d. 19/4Burger m. bøf, tomat, agurk, løg, bearnaisemayo, gigantfritter og aioli kr. 118,-
Søndag d. 20/4Flæskesteg m. kartofler, sovs og rødkål
Mandag d. 21/4Påskemenu i huset 16-20, bestil gerne på forhånd:

Hovedret: Angus m. grønsagsgratin, kartofler og whiskysauce.
Dessert: Nøddekurv m. syltet frugt, is og mazarinkage kr. 265,-

Hovedretten er mulig at bestille ud af huset i samme tidsrum til 198kr.
Tirsdag d. 22/4Svensk pølseret
Onsdag d. 23/4Rødspættefilet m. persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag d. 24/4Skinkeschnitzel m. ærter, brasede kartofler og bearnaisesauce
Fredag d. 25/4Fredagsben – barbecueben m. salat, gigantfritter og aioli kr. 148,-
Lørdag d. 26/4Burger m. flæskesteg, hjemmelavet agurkesalat, syltet rødkål, gigantfritter og aioli kr. 118,-
Søndag d. 27/4Kalvesteg m. kartofler, sovs, grøntsager og waldorfsalat
Mandag d. 28/4Kødsovs m. frisk pasta og salat
Tirsdag d. 29/4Karbonader m. grønærter og gulerødder, kartofler
Onsdag d. 30/4Stegt flæsk m. persillesovs ,kartofler og rødbeder
GREDSTEDBRO HOTEL   |   Vestergade 2, 6771 Gredstedbro   |   75 43 10 88    |   info@gredstedbro-hotel.dk   |   CVR: 45345483