Tirsdag d. 1/10 | Svensk pølseret |
Onsdag d. 2/10 | Stegt flæsk m/ persillesovs ,kartofler og rødbeder |
Torsdag d. 3/10 | Dansk bøf m/ bløde løg, kartofler, sovs og rødbeder |
Fredag d. 4/10 | Barbecueben m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 148, |
Lørdag d. 5/10 | Burger m/ bøf, bearnaisemayo, løg,tomat, gigantfritter og aioli kr. 118,- |
Søndag d. 6/10 | Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og sovs |
Mandag d. 7/10 | Karbonader m/ grønærter og gulerødder og kartofler |
Tirsdag d. 8/10 | Stegt kyllingebryst m/ ovnkartofler, whiskysauce og salat |
Onsdag d. 9/10 | Stegt rødspættefilét m/ kartofler og persillesovs, gulerodssalat |
Torsdag d. 10/10 | Skinkeschnitzel m/ ærter, brasede kartofler og bearnaise |
Fredag d. 11/10 | Barbecueben m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 148,- |
Lørdag d. 12/10 | Burger m/ flæskesteg, syltet rødkål, hjemmelavet agurkesalat, gigantfritter og aioli kr. 118,- |
Søndag d. 13/10 | Oksesteg m/ grøntsager, sovs og kartofler |
Mandag d. 14/10 | Gullasch m/ kartoffelmos og drueagurker |
Tirsdag d. 15/10 | Skinke m/ flødekartofler og salat |
Onsdag d. 16/10 | Stegt flæsk m/ persillesovs ,kartofler og rødbeder |
Torsdag d. 17/10 | Herregårdsbøf m/ ærter, pommes og bearnaise |
Fredag d. 18/10 | Barbecueben m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 148,- |
Lørdag d. 19/10 | Burger m/ crispy kylling, bacon, gigantfritter og aioli kr. 118,- |
Søndag d. 20/10 | Flæskesteg m/ rødkål, sovs og kartofler |
Mandag d. 21/10 | Frisk pasta m/ kødsovs og salat |
Tirsdag d. 22/10 | Boller i karry m/ ris og spidskålsalat |
Onsdag d. 23/10 | Rødspættefilét m/ kartofler, persillesovs og gulerodssalat |
Torsdag d. 24/10 | Skinkeschnitzel m/ ærter, bearnaise og pommes frites |
Fredag d. 25/10 | Barbecueben m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 148,- |
Lørdag d. 26/10 | Burger m/ flæskesteg, syltet rødkål, hjemmelavet agurkesalat, gigantfritter og aioli kr. 118,- |
Søndag d. 27/10 | Kalvesteg m/ grøntsager, waldorfsalat, sovs og kartofler |
Mandag d. 28/10 | Forloren hare m/ kartofler, sovs og tyttebær |
Tirsdag d. 29/10 | Karbonader m/ grønærter og gulerødder, kartofler |
Onsdag d. 30/10 | Stegt flæsk m/ kartofler, persillesovs og rødbeder |
Torsdag d. 31/10 | Dansk bøf m/ bløde løg, kartofler, sovs og rødbeder |